Konkurrence 

Konkurrenceafdelingen har til formål at træne og udvikle talenter til konkurrence. Svømmerne bliver rekrutteret og udvalgt fra klubbens svømmeskole.  

Vi har nogle dygtige instruktører, der har øje for at spotte talenter og skabe dygtige svømmere. På vores konkurrence hold fokuseres på at optræne den optimale svømmeteknik og svømme stærkt.

Der lægges stor vægt på stævnedeltagelse og træningsdisciplin.

Vi lægger stor vægt på et godt socialt miljø i klubben. Både når vi tager til stævner, men også i forbindelse med træning, træningslejre og andre aktiviteter. Det forventes, at man er en god holdkammerat, dvs at man støtter og bakker hinanden op.
Det forventes, at forældre hjælper til med kørsel, som official og derudover gerne engagerer sig i de forskellige udvalg, som bakker op om konkurrenceafdelingen og dens aktiviteter. Desuden skal både svømmerne og deres forældre bakke op om de initiativer og arrangementer, som klubben arrangerer.
Med andre ord konkurrence svømning kræver både tid og energi - til gengæld får svømmere og forældre masser af oplevelser – både socialt og sportsligt.

Tilmelding: Trænerteamet skal godkende nye svømmere til afdelingen
 


Nyheder