Job i klubben

 

Vi er altid interesserede i dygtige og engagerede instruktører, hjælpeinstruktører og livreddere i Nord-Als Svømmeklub (NSK). I klubben tilbyder vi følgende hold: Babysvømning, Børnesvømning,Vandskræk, Aqua Aerobic, Undervisning af voksne (begyndere, øvede og kondihold). Derudover er vi i færd med at opbygge en konkurrenceafdeling. Du behøver ikke at være tidligere elitesvømmer for at søge fritidsjob i NSK, bare du har lyst til at undervise.

Vi tilbyder at sende vores instruktører og hjælpeinstruktører på kursus. Hvis du er over 16 år skal du helst kunne tage bassinprøven, og kunne fungere som livredder i svømmehallen - men det er ikke et krav. Til gengæld er det et krav, at du er stabil og altid selv finder en afløser, hvis du bliver forhindret i at undervise. 
 
Som instruktører eller hjælpeinstruktører i NSK har du følgenede goder: løn (skattepligtig), betalte kurser, mulighed for gratis instruktørsvømning, personalearrangementer, frikontingent for dig selv til et hold (dog specielle regler vedr. konkurrencehold), en sikker holdplads for dig, netværk og gode kolleger.  
 
Har du mod på at prøve kræfter med at undervise børn og/eller voksne, så send en uopfordret ansøgning til personale@nord-als.dk. 
 
NB: Vi indhenter børneattest på alle vores instruktører   
 


Nyheder