Vi åbner fra onsdag d. 21 april!

Dette sker under nogle skærpede regler. Vi må kun forsamle 25 pr. gruppe, derfor kommer vi til at inddele holdene i grupper, sådan så vi på intet tidspunkt bliver flere end 25 personer pr. gruppe. Derfor har vi lavet genåbnings plan, der lever op til kravene. Vi har i den forbindelse delt omklædningen op i flere omklædningsrum, sådan så vi på intet tidspunkt får grupper på mere 25 personer.

Hvem åbner vi for

· For alle personer op til 18 år. Børn til baby og småbørn svømning må gerne have en forældre med i vandet.

· Pensionister over 70 år. Her må der kun samles 10 pr. gruppe.

Vi bestræber os på at udnytte de normale omklædningsrum til svømmehallen så meget som muligt, da de selvfølgelig er de bedste. Nogle hold vil dog skulle over i omklædningen som ligger lige overfor svømmehallen.

For at vi kan styre dette bedste muligt, vil der stå en COVID ansvarlig og tage imod jer på gangen, her bliver i spurt om hvilket hold i svømmer på. Vores COVID ansvarlig vil herefter vise jer hen til jeres omklædningsrum.

Når man er klædt om, skal man gå direkte hen og sætte sig på forhøjningen, ved det hold man er på. Man må ikke gå rundt imellem holdene. Instruktørerne henter hjælpemidler, som bælter.

Børn som ikke kan klare sig selv, må selvfølgelig gerne have en forældre med i omklædningen. Det er bare vigtigt at I som forældre forlader omklædningen og centeret umiddelbart efter I er færdige med hjælpe dem.

På vores Små børn og baby hold, er forældre en del af aktiviteten. Derfor må der her komme en forældre med i vandet.

I omklædningen vil der som i efteråret være desinfektion til bænke og skabe. Det sprøjtes på bænken eller skabet med forstøveren. Det skal herefter fordampe. Dette sker før og efter brug.

Voksensvømningen er desværre stadig delvis lukket. Alle voksen svømmere over 70 år kan deltage. Her må vi dog kun samle 10 pr. gruppe.

Sæsonen er forlænget til og med uge 25

Vi håber at I vil hjælpe os med at få dette til at lykkes, sådan så vi sammen kan komme tilbage i vandet. Vi gør alt hvad vi kan, for at I får en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Nord-Als Svømmeklub

Vi ses i vandet!


 

 
 

Bliv medlem

 

                  
 
 

Find dit hold

 


 
 

Spørg os

 
Nyheder