Gældende fra den 21. Maj 2021.

Forsamlingsforbuddet er blevet hævet til 50 mand indendørs. Det vil altså sige, at vi kan komme tilbage i vores normale omklædningsrum, vi bruger derfor IKKE de omklædningsrum der ligger på den anden side af gangen.


Vi har førhen haft en corona-vagt stående på gangen, til at kontrollere coronapas og omklædning, dette behøver vi derfor heller ikke mere.


Coronapas bliver heller ikke tjekket som normalt, men én gang i døgnet i form af stikprøve. Hvis man er 18+ og ikke har en gyldig coronatest (højst 72 timer) eller vaccinepas, bliver man bedt om at forlade hallen.


Sauna åbner også, dog for et bestemt antal.


Der er åbent for tilskuere, det vil sige at i som forældre kan komme ind og sidde på gangen igen.

Der kommer dog stadig til stå sprit i omklædningsrum, som vi venligst beder om at bruge før og efter brug i både skabe og på bænke.


Vi glæder os over de lempelser det har givet os som klub, og glæder os helt vildt til at se jer igen! Det sidste år har været hårdt for os som forening, især ift. De mange forskellige restriktioner der skulle overholdes. Vi er ubeskriveligt taknemmelige for jeres forståelse som medlemmer i denne tid, det har gjort det hele meget nemmere for os. Der er ingen tvivl om at vi har Danmarks sødeste medlemmer, der udviser konstant støtte. Så TAK for det.


Med venlig hilsen

Nord-Als Svømmeklub

Vi ses i vandet!


 

 
 

Bliv medlem

 

                  
 
 

Find dit hold

 


 
 

Spørg os

 
Nyheder