Kære medlemmer

Foreningslivet er endnu engang blevet lukket ned, indtil vi får mere information fra regeringen. Denne besked har i efterhånden også fået nogle gange, hvilket vi er rigtig ærgerlige over. Ligesom jer, afventer vi også på yderligere information så vi kan komme i vandet igen!

I mellemtiden kan du trygt melde dig til et hold på vores hjemmeside og sikre dig plads på et hold, da mistet undervisningstid vil blive en mulighed at få kompensation for. Mister du derfor 1/3 af en sæson grundet nedlukningen, får du 1/3 af tilmeldingsgebyret tilbage. Dette gælder uanset hvor lang nedlukningen måtte gå hen og blive.

Vi ønsker at sørge for svømning til alle samt bibeholde arbejde til vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører. Vi gør det også for at holde lokalsamfundet i gang og ikke mindst for at holde et lys tændt i en mørk tid. Vores mission i svømmeklubben har altid været at frembringe smil og glæde ved hjælp af leg og kvalitetsundervisning. Dette vil vi blive ved med og vi håber derfor på jeres støtte til at fortsætte, som I var så gode til at give sidste år. Vi står klar til at åbne op når det igen er muligt og tage imod jer med alle restriktioner og forholdsregler på plads.


Med venlig hilsen

Nord-Als Svømmeklub

Vi ses i vandet!


 

 
 

Bliv medlem

 

                  
 
 

Find dit hold

 


 
 

Spørg os

 
Nyheder