Forretningsbetingelser for NORD-ALS SVØMMEKLUB

Website: www.nord-als.dk

Generelle oplysninger om klubben

Klubbens juridiske navn: NORD-ALS SVØMMEKLUB

Selskabsform: Forening

Klubbens cvr. 84 84 69 10

Adresse: NORD-ALS SVØMMEKLUB, Nord-Als Svømmeklub - Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf: 30 270 272

Officiel e-mail adresse: formand@nord-als.dk

Officiel web-adresse: www.nord-als.dk

CVR-nummer: 33440219

Betaling

På www.nord-als.dk kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort Visa/Dankort. Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes normalt ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.
 

Registrering af Data 

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos NORD-ALS SVØMMEKLUB samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos NORD-ALS SVØMMEKLUB har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Brugernavn og adgangskode

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos NORD-ALS SVØMMEKLUB, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

Information

Information sendes enten via e-mail til den e-mailadresse kunden har oplyst eller pr SMS.

Cookies

I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.

Priser og Betaling

Alle priser er i danske kroner (DKK) og ikke tillagt moms, da vi er en forening. Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort. NORD-ALS SVØMMEKLUB kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under. Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder. De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden www.nord-als.dk Forbehold NORD-ALS SVØMMEKLUB tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Ansvarsfraskrivelse

NORD-ALS SVØMMEKLUB er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.  
 
NORD-ALS SVØMMEKLUB og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.nord-als.dk , herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,
 • at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
 • at www. Nord-als.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.
 • NORD-ALS SVØMMEKLUB og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af NORD-ALS SVØMMEKLUB ydelser samt forlade hjemmesiden.

  Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for NORD-ALS SVØMMEKLUB. NORD-ALS SVØMMEKLUB påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af NORD-ALS SVØMMEKLUB ydelser på www.nord-als.dk

  Klager eller reklamationer

  Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

  NORD-ALS SVØMMEKLUB   Stadionvej 1 - 6430 Nordborg - Tlf: 30 270 272


  Nyheder