Klubmodul henter siden
Konkurrence
KON
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Konkurrence

Konkurrenceafdelingen har til formål, at træne og udvikle talenter til konkurrence. Afdelingen ledes af klubbens cheftræner.

Svømmerne bliver rekrutteret og udvalgt fra klubbens svømmeskole. Det er Cheftræneren, der i samarbejde med trænerteamet, skal godkende nye svømmere til afdelingen.

Der lægges stor vægt på stævnedeltagelse og træningsdisciplin.

Konkurrenceafdelingen fungerer således: Holdet mødes 3 gange i ugen for at blive hurtigere og bedre til at svømme. Formålet er derfor ikke længere at lære at svømme, som det er i svømmeskolen, men at blive hurtigere, og få bedre teknik. Det forventes, at svømmerne besidder viljestyrke, glæden for svømning, og en motivation til at gøre sig bedre. Svømmerne tager i løbet af sæsonen, til stævner og på ture sammen. Stævnerne foregår hovedsageligt regionalt, og der vil altid være mindst én træner med sammen med svømmerne. Det forventes også af forældrene, at de deltager aktivt, når der er brug for nogen til at køre svømmerne til stævner, og hjælpe til når der er stævner.

Man kan forvente 3-4 stævner i løbet af en sæson.

Læs mere
Startdato
08.01.2024
Slutdato
17.05.2024
Tid/Sted
Mandag 16:45-18:30 Nordals Idrætscenter, Svømmebassin 25M Onsdag 16:45-18:30 Nordals Idrætscenter, Svømmebassin 25M Fredag 16:15-17:45 Nordals Idrætscenter, Svømmebassin 25M
Pris
425,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.Nyheder