Medlems information vedr. COVID19 – Nord-Als Svømmeklub

Grundet de nye retningslinjer, hvor vi foreløbigt skal have lukket til og med uge 19. Er det bestyrelsens vurdering at vi ikke kommer til at starte op igen, inden denne sæson er slut. Da den sidste uge i sæsonen er uge 20.

Det er beklageligt, men vi ser frem til at kunne vende stærkt tilbage i den næste sæson.

Denne turbulente sæson giver selvfølgelig også nogle udfordringer, i forhold til oprykningen i svømmeskolen. Det er derfor svømmeklubbens anbefaling at svømmerne i svømmeskolen, fortsætter på samme niveau i efterårssæsonen.

Vi åbner som normalt tilmeldingen til den nye sæson i juni, datoen for åbning af tilmeldingen er endnu ikke fastsat. I vil modtage nærmere information om tilmelding, når datoen er fastsat. Som sædvanligt vil nuværende medlemmer kunne tilmelde sig før nye medlemmer, denne gang bliver det en periode på en uge, før vi åbner for nye medlemmer.

Vi håber på at i fortsat vil støtte klubben i denne svære tid og tilmelde jer til svømning igen. Alle vores instruktører og hjælpe instruktører er klar til at tage imod jer igen. Så vi sammen kan få gode oplevelser i svømmehallen.

Med venlig hilsen

Nord-Als Svømmeklub

Vi ses i vandet!


 
 

Bliv medlem

 

                  
 
 

Find dit hold

 


 
 

Spørg os

 
Nyheder